Konfirmation

I slutningen af 6. klasse får de unge mennesker tilbud om at deltage i konfirmationsforberedelse sideløbende med deres skolegang i 7. klasse.

Undervisningen vil varetages af præst Søren Thomsen og begynder i slutningen af august. Nærmere tidspunkt følger. I løbet af året skal konfirmanderne sammen med Søren udforske kristendommen, på indsamlingstur, lære glæden ved gospelmusik og forhåbentlig også arrangere deres egen gudstjeneste. Derudover vil der blive tid til hygge, snacks og samtale om livets store og små spørgsmål. Der er plads til alle - så konfirmanden kan trygt komme som man er. Undervisningen forløber 1 gang ugentligt med undtagelse af efterårs, jule -og vinterferie og foregår i konfirmandstuen v. Mou kirke. Det er en forudsætning, at man er døbt for at kunne blive konfirmeret men alle er velkommen til undervisningen.  

Tilmeldingen åbner d. 24. juni og lukker d. 19. august. Tilmelding via dette link: https://forms.churchdesk.com/f/YSsKxyx3Cp

Skulle der opstå spørgsmål eller lign., er du velkommen til at kontakte præstesekretær Tina Kirketerp-Møller på mail: ttkm@km.dk eller 81 88 45 24.

 

Konfirmation 2025 vil foregå følgende datoer: 

lørdag d. 17. maj i Mou kirke og søndag d. 18. maj, i Dokkedal kirke.

 

Konfirmationen vil de efterfølgende år ligge som følger:

År 2026: lørdag d. 2. maj i Mou kirke og søndag d. 3. maj i Dokkedal kirke.

År 2027: lørdag d. 24. april i Mou kirke og søndag d. 25. april i Dokkedal kirke.

År 2028: lørdag d. 13. maj i Mou kirke og søndag d. 14. maj i Dokkedal kirke.