Præst, Søren Thomsen træffes mellem kl. 08.00 og 16.30 på tlf. nr.: 92 99 92 01 eller mail: sot@km.dk - fri mandag.

Præstesekretær, Tina Kirketerp-Møller træffes mandag, tirsdag og torsdag mellem 9-12.00 på tlf.nr.: 81 88 45 24 eller mail: ttkm@km.dk 

Intruduktion af sognepræst, Søren Thomsen.

Jeg glæder mig meget til at tiltræde som præst i Mou og Dokkedal. Jeg er nyuddannet, så det bliver mit første embede, men jeg har allerede nu fornemmelsen af, at sognet erfyldt med skønne mennesker, så jeg er fortrøstningsfuld. Med mig har jeg min hustru, Camilla, som bliver færdig med sin kandidat i socialt arbejde til sommer og vores søn William på 1,5 år. Vi glæder os til som familie at slå os ned i det skønne område og møde jer rundt  omkring til forskellige aktiviteter. 

Oprindeligt er jeg selv fra Vendsyssel, så det bliver også godt at komme lidt mod nord igen, efter en del år i Århus. 

Gennem mine studieår har jeg været meget optaget af alt det der med at være et menneske i verden, udspændt mellem frygt og håb, muligheder og begrænsninger. I kirken har vi efter min mening et særligt fint og meningsfyldt sprog for netop den slags.

Det vigtigste er dog, at kirken skal være som et hjem - et sted hvor vi kan komme som vi er med det der fylder - både på de glade og sorgfulde dage. Jeg tror det er godt for os, at salmes om noget der er større end os selv, både når livet lykkes og når det gør ondt. Den slags er der håb i. Derfor ser jeg frem til at være kirke og menighed sammen med jer. 

Kærlig hilsen 

Søren Thomsen