Bestil en attest

Bestil attest

Man kan uden omkostninger bestille nye attester på www.borger.dk - søg på NY ATTEST.

Når du skal bruge en navneattest, dåbsattest eller vielsesattest til dig selv, kan du bestille den med det samme, hvis du har en digital signatur eller NemID.
Bestillingen behandles i dit bopælssogn. Hvis du er født i Sønderjylland, behandles bestilling af en fødsels- og navneattest dog af den kommune, hvor din fødsel er registreret.
Det forudsættes, at du er fødselsregistreret eller døbt i Danmark, hvis du har brug for en fødsels- og navne/dåbsattest, eller at det drejer sig om en vielsesattest for en kirkelig vielse i en dansk sognekirke.
Når du har bestilt din attest med NemID, vil den, efter hvilken levering du har krydset af, blive :
- sendt til din e-boks ved digital levering 
- sendt til din folkeregisteradresse med posten i løbet af 5 hverdage, såfremt du bor i Danmark. Skulle du mod forventning ikke have modtaget din attest efter 5 hverdage, må du rette henvendelse til dit bopælssogn.
- du afhenter den personligt mod forevisning af billedlegitimation på kontoret på Dokkedalvej 8 i Mou.
Hvis du har bestilt en vielsesattest samtidig med f.eks. en fødsels- og dåbsattest, vil du kunne opleve at den kommer fra hændelsessognet. Det skyldes, at oplysninger om vielsessted for vielser fra før 2002 ikke er registreret elektronisk og derfor skal udskrives fra den oprindelige registrering.

Hvis du bor i udlandet, Færøerne eller Grønland

Attestbestilling fra udlandet, Færøerne og Grønland er desværre ikke muligt elektronisk.
Ring til os på 98 31 10 41.

Attest på dine børn - eller hvis det haster...

Ring til os på 98 31 10 41 hvis det skal gå hurtigt eller hvis det dokument, du mangler, ikke fremgår af bestillingsmulighederne.